Kdo smo?

Ko so otroci majhni, se veliko dogaja. In največkrat smo vsak vikend kam odšli. Na potepanje...kako pač ne, saj smo živeli v bloku...no, največji problem pa je bila ideja.

Kam oditi, kam peljati otroke, da bodo imeli čim več od tega? V nakupovalni center pač ne. Portal IZLETNICA rešuje težave vseh družin, ki nimajo ideje, kam naj se odpravijo za enodnevni ali pa večdnevni obisk.

Obljubljamo, da bomo na Izletnici postregli z bolj, predvsem pa tudi manj znanimi kotički naše prelepe Slovenije. Poskušali bomo biti čim bolj raznoliki: torej pripravljali bomo izlete tako za družine z otroki, kot tudi predloge za romantične oddihe, za samske, za hribolazce, predloge za aktiven in adrenalinski oddih, pa tudi izlete, primerne za družbe.

Kdo pa se skriva za računalniškimi ekrani in tipkovnicami?

MIRJAM KEPIC 

Sem idejni vodja spletne strani Izletnica. Ob tem sem izhajala iz sebe, saj tudi sama dostikrat nisem imela ideje, kam naj se odpravim z družino na izlet, ko smo še živeli v bloku. To se mi je potrdilo tudi v podjetju Privoščite, katerega lastnica sem, ko so uporabniki klicali, če imamo kako dobro idejo za izlet...torej » rešujemo problem in podajamo rešitve ter super predloge«. 

Še bolj vesela sem, če se lahko odpravim ne le na izlet, pač pa kar na potovanje. Ali pa počitnice. Planov je veliko, časa pač ne. Ampak delam na tem :) 

Naj destinacija, ki jo še želim videti: eksotika v vseh »oblikah«. Morje. Velemesta pač ne, jih ne maram. 

IRENA HRIBAR

Moja do sedaj obiskana naj destinacija je Vegas. Celo mesto je zgrajeno tako, da se tam čas ustavi. Pozabiš, kdo si v resničnem življenju in tok mesta te ponese sabo v svet zabave. Moj spisek destinacij, ki jih želim obiskati, je še dooolg :) zagotovo pa so na njem Karibi na prvem mestu. S prijateljico, ki naju povezuje dolga pot skupnih spominov, sva z Izletnico nadgradili večno željo po potepanjih, druženju in odkrivanju novih krajev in ljudi. Deliti svoje izkušnje z drugimi in jim tako morda vsaj malo pomagati pri njihovi odločitvi, kam na prihodnji izlet. :)

Moj prostor pod soncem, kjer se umirim in napolnim, je že, odkar pomnim, morje. To neizmerno maso vode bi lahko opazovala neskončno dolgo in vedno me njeno valovanje neskončno pomirja. 

LUCIJA MALEŠ

Sem Lucija, na prvem mestu mama treh otrok, s katerimi radovedno raziskujemo zanimive kotičke Slovenije in bližnje okolice. Predvsem sem navdušena nad energijskimi točkami in zanimivimi zgodbami, ki jih piše življenje. Moja popolna dogodivščina vedno vključuje vodo - vodne izvire, reke, jezera in morja, zato je moj najljubši izlet zagotovo ob najlepši reki, ki teče skozi Slovenijo - kjerkoli ob Soči. 

TANJA MEDEN

Moje ime je Tanja in obožuuujem potovanja. :) Poskušam se držati reka: "Vsaj enkrat na leto pojdi nekam, kjer še nisi bil nikoli." Če se le da, nočem ponavljati lokacij izletov in potovanj, saj je toliko krajev, ki jih želim obiskati, da enostavno ni časa za večkratno obiskovanje istih mest. :)

Pri Izletnici sem zadolžena za pripravo marketinškega plana in urejanje mailingov, seveda pa priskočim na pomoč tudi s kakšno idejo o izletih in potovanjih, ki bi jih priporočila obiskovalcem naše spletne strani. :)

Moj najljubši izlet: če lahko tujino - Toskana, v Sloveniji pa Kras (Komen in okolica)

Moje najljubše potovanje: Provansa in njena neskoončna polja sivke. :) 

ŽIVA ŠVEGELJ

Živjo! 

Jaz sem Živa, včasih malo bolj, včasih malo manj, ampak v vsakem primeru Živa. :) Rada potujem, vendar uživam tudi doma, rada se družim, vendar znam biti tudi sama, rada sem v naravi, vendar zelo rada spijem kavo v mestu, rada jem dobro hrano, vendar je tudi kruh z marmelado ok. Sem pozitivna, ne maram kompliciranja in mislim, da je življenje lepo, če si takšnega narediš. :)

Naj izlet: Bovec

Naj potovanje: Indija  

MANCA KEPIC

Živjo! Ime mi je Manca, sem 20 letna amaterska igralka, ukvarjam se z igro, petjem in plesom ter seveda pisanjem blogov. Sem ljubiteljica živali, rada hodim na sprehode v naravo, izlete ter seveda potovanja. Čez nekaj mesecev se selim v Prago, a bom vseeno, od tam, urejala Izletničin izgled ter dodala kaj vsebine, o vsem tem pa vas obveščala na facebooku in instagramu. 

Moj naj izlet: Harry Potter, WB studios

Moje naj potovanje: Indija in Dominikanska republika 

Ker same ne moremo pokriti vsega, smo k sodelovanju povabile še: Sašo, Dado, Nino in Vesno. Vse mamice, ki ljubijo izlete in potovanja, pa tudi aktivne počitnice. Tudi njihove bloge lahko berete; ne hodimo namreč vsi radi v hribe, Vesna pa :) 

Bi sodelovali z nami, ker ste obredli že velik del Slovenije? Pišite nam, veseli bomo vašega doprinosa, bloga, zgodbe, nasveta, česarkoli. Postanite del blogerske družine Izletnica!

Portal je avtorska last podjetja Acceptus d.o.o., Moste 90b, 1218, Komenda.

Bi šli na izlet, pa nimate ideje? Prijavite se na enovice!