Pustolovski park Betnava - adrenalin za vso družino!

Če si zaželite zabavnega izleta, je obisk Pustolovskega parka Betnava prava izbira. Preizkusite lahko 7 različno zahtevnih in razburljivih poti na višini od enega do 8 metrov nad tlemi. Na voljo je kar 65 postaj. Otroška proga je primerna za otroke od treh let naprej, tako, da se lahko na to doživetje odpravite kar cela družinica. Za vsakega se najde nekaj. Tudi če se ne boste podali med krošnje dreves, lahko svoje junake bodrite pod drevesi, se spočijete na klopci ali pa se sprehodite po uhojenih gozdnih poteh.

Z našo družinico smo se odpravili na izlet že dopoldan, da smo res lahko izkoristili čudovit dan. Priporočam, da se tudi vi odpravite v lepem vremenu, saj se Pustolovski park Betnava nahaja v mariborskem gozdu, tako da tudi sonce ni moteče. O delovnem času predlagam, da se prej pozanimate na njihovi spletni strani, prav tako imate tam na voljo še ostale informacije o ceni, primerni obutvi in oblačilih….

Po vpisu in soglasju s pravili uporabe parka smo najprej prejeli zaščitno opremo (varovalni pas in čelado). Vodnik nam je na testni progi najprej razložil pravila uporabe poti ter varovalnega pasu, nato pa smo se lahko prepustili adrenalinu.

Najmlajša je preizkusila otroško progo (seveda sem jaz ostala zraven nje, potem sva se z možem menjala), ostali trije so šli takoj v višave. Vmes sva z našo najmlajšo posedeli na klopci, malo pomalicali, jaz sem si privoščila kavico (sicer iz avtomata) in tu pa tam vzpodbudili naše tri junake, da niso obupali nad zahtevnostjo proge.

Nam je bil najbolj všeč ZIP LINE, kaj pa bo vam? Preizkusite in sporočite, kako ste se imeli. Vsake slikice smo zelo veseli.

Splošne informacije:

  • Čas obiska: od pomladi do jeseni, seveda ob lepem vremenu.
  • Primernost za otroke: starost nad 3 leta, mlajši pa se lahko igrajo pod drevesi. Park je dostopen tudi z otroškim vozičkom.
  • Cene: po ceniku
  • Priporočilo: če se boste podali na adrenalin z mlajšimi otroci, priporočam, da s seboj vzamete pijačo in kakšen sendvič ali drug prigrizek, na voljo je več miz in klopi kjer si lahko v miru privoščite malico.

Bi šli na izlet, pa nimate ideje? Prijavite se na enovice!