Kaj pa Cerkno? Zakaj pa ne!

Prijeten novemberski vikend smo se z družbo odpravili v Cerkno. Ne, ni bilo še snega, a vseeno je bilo naše bivanje sproščujoče. Rezervirali smo leseno apartmajsko hišo Zlata lisička, ki je le nekaj sto metrov od smučišča Cerkno in najboljše od vsega je to, da lahko v primeru snega kar odsmučate po strmini navzdol, kupite smučarsko karto in v hipu ste na belih strminah simpatičnega smučišča, še kako primernega tudi za družine. Na avto boste lahko pozabili. Kul, ne?

Svetla naravna barva apartmajev in kamin v dnevni sobi pričara domačnost, daje občutek topline, vonj smrekovega lesa pa vam ob vhodu v hišo pričara prijetno vzdušje, ki se nadaljuje ob kaminu dnevne sobe ter dvema z lesom oblečenima sobama in samostojnim kopalnim prostorom spodnjega luksuzno opremljenega apartmaja v velikosti 75m2, kar omogoča prijetno bivanje do 6 osebam.

V kletnem delu se nahaja wellness soba s finsko savno in jacuzzijem za 5 oseb, kot tudi shramba za smuči in še kaj. Zaradi same lege hiše je kletni del tudi deloma pritlični del, saj je možen izhod na 70 kvadratnih metrov veliko teraso s pogledom na travnik in gozd.

No, poleg sobotne zabave smo dodobra izkoristili tudi savno in jacuzzi, vsak se je lahko sprostil v samoti, če je želel, ali v družbi, če mu je tako bolje prijalo.

Če ste ljubitelji pohodništva ali kolesarjenja, je cerkljansko idrijski svet pravi za vas, saj ponuja veliko turističnih poti, zahtevnih in tudi ne tako zahtevnih stez, obilo kmečkih turizmov in, če ste tam pozimi, še zimske pravljice na smučišču!

Za najem hiške pišite na: apartmaji.zlata.lisicka@gmail.com

Bi šli na izlet, pa nimate ideje? Prijavite se na enovice!