Slovenia Eco Resort - čarobni raj v naravi

Spet se bomo podali k vodi. No, k izviru pravzaprav. Ponavadi so na izvirih najboljše energije, ki vas očistijo in dvignejo.

Malo pred Kamniško Bistrico in pred izvirom istoimenske reke, je vasica Godič. In na čisto skritem delu te vasice je lani nastal Slovenia Eco Resort. Seveda ob Kamniški Bistrici. V prečudovitem okolju so želeli vsem obiskovalcem pričarati glamping in Veliko Planino. S skoraj identičnimi novimi hiškami, ki sledijo pastirskemu naselju na Veliki Planini, so zadeli »terno«, bi lahko rekli po domače...

Obiskovalci se tu lahko naužijejo miru, zelenja, narave, pozitivne energije (ki so jo, mimogrede, izmerili sredi naselja hišk in kjer je meni popolnoma odpovedal telefon), je pa tudi odlično izhodišče za obisk kamniških vršacev. Resnično čarobno je tam.

Pred meseci so zgradili še največjo lovsko opazovalnico, na katero z veseljem plezajo predvsem otroci, starši pa se na vrhu naužijejo čudovitih razgledov. Za otroke pa bo zanimiv tudi cel kup živali (koze, gosi, pavi, srne in še in še), ki jih bodo lahko opazovali in celo nahranili, ter za mamice (in seveda tudi vse ostale kuharske šefe) velik bio zelenjavni vrt, kjer si lahko ob kuhanju kosila dejansko postrežete svežo, ravnokar utrgano zelenjavo.

Tako je poskrbljeno za celotno družino. V hiškah je seveda tudi internet in medtem, ko otroci ob večerih uživajo v svojih sprostitvah, se starši lahko podate tudi v savne, ki so vam na voljo znotraj naselja.

Pari boste namesto hišk verjetno raje izbrali glamping hišice in se pustili razvajati tamkajšnjeu kuharskemu mojstru.

Slovenia Eco resort je za podaljšan vikend v naravi res prava izbira – dejansko za »napolniti baterije« in točno to smo storili tudi mi :)

Bi šli na izlet, pa nimate ideje? Prijavite se na enovice!