Čarobnica

Samska, poročena, partnerka, vdova? TI, ki bi rada odkrila (ali prebudila) svojo pravo žensko energijo, svojo moč, svojo resnično privlačnost na višjem nivoju? Potem beri naprej.

Za izjemno promocijsko ceno boste namreč dobile obilico znanja, praktičnih izkušenj, predvsem pa se bomo lahko posvetile same sebi v prečudovitem okolju energijsko bogatega Slovenia Eco Resorta prav v naročju kamniških vršacev.

Ženska je lahko doprinos celotni družini in okolju le, če je sproščena, lahko bi rekli »polna«. Da zasije in poleg sebe dvigne tudi vse okoli sebe. A to lahko stori samo tako, da se vsaj za vikend oddalji od običajnega okolja in ljudi, okolje in ljudje okrog nas so namreč največkrat glavni dejavniki, ki nas zavirajo, da bi spoznali svoje prednosti in potenciale.

In ZDAJ je čas, ZATE!

Prijavi se na carobnica@acceptus.si in naredi nekaj zase!

Pridi, Čarobnica, na prvi vikend za ženske in odkrij pravo žensko energijo v sebi! S tvojo spremembo se bodo čudežno spremenili tudi ljudje okoli tebe. Zagotavljamo! Naša naloga pa bo, da te to naučimo. Število mest je omejeno na zgolj 20. Zato pohitite.

Kaj čarobnega boš dobila?

 • 2 nočitvi s polpenzionom (s posebno hrano seveda, ki vas bo energijsko še dodatno okrepila in možnostjo kosila, če boste želele), zajtrk in večerja
 • Bogato programsko vodenje – štirje sklopi predavanj in praktičnih vaj, namenjeni novim znanjem in odkritjem o vas samih in o izkoriščanju vašega neskončnega čarobnega potenciala, vse s ciljem, da začneš slišano tudi dejansko prakticirati v svojem življenju
 • Joga in meditacija za poglabljanje vase, prilagojeno samo nam, ženskam
 • Priročnik (skripto), kjer bodo zbrani vsi napotki, ki jih potrebuješ, da začneš slišano tudi prakticirati doma (ne bo težko, verjemite)
 • Nova poznanstva enako mislečih, s katerimi boste lahko neobremenjeno izmenjale izkušnje
 • Darilce, ki naj ostane presenečenje

Nadeni si krila in poleti v razsežnosti ženske energije!Nadeni si krila in poleti v razsežnosti ženske energije!

Zakaj naj se odločim za Čarobni vikend za ženske? Za ČAROBNICO?

Ker se le z odmikom lahko posvetiš zgolj sebi. Kdaj si to nazadnje storila? Da se odmakneš od svoje dnevne rutine. Ker boš vikend preživela v čudovitem in »podpornem« okolju, polnem čiste energije. Ker lahko ob praktičnih delavnicah pridobiš veliko novega in uporabnega znanja, ki ti bo koristil prav vsak dan hitrega ritma življenja. Predvsem pa, da se ponovno naučiš, kako prebuditi svoje ženske energije in spet ugotoviš, kako poleg tega, da si mati, žena, prijateljica, poslovna ženska, spet biti TI. Ženska.

Kdaj si moram vzeti čas?

Od petka, 5.10. (popoldne), do nedelje, 7.10. 2018!

Kaj nujno potrebuješ s seboj?

Poleg blazine za jogo in brisače (ali lahkotnega pokrivala za jogo) samo sebe, takšno, kot si.

In cena?

Če bi se udeležila štirih predavanj, bi za vsako plačala najmanj 150€, torej skupaj 600 €. Če bi se udeležila vodene vadbe joge, bi za en obisk plačala najmanj 25€ (skupaj najmanj 100 €). Če bi se odločila sama priti v Slovinia Eco resort, bi za dve nočitvi v hiški (brez hrane) plačala 130€. Skupaj torej blizu 1.000€, če prištejemo še hrano. A me smo zate pripravile posebno, čarobno ceno. Za vse opisano boste plačali le 133€ akontacije, da si zagotovite mesto in 200€ pred prihodom, se splača, kajne?

Če še vedno niste prepričane, preverite program spodaj.

PROGRAM VIKENDA ČAROBNIC

PETEK, 05.10.2018

16.00-18.00 Prihod udeleženk in namestitev v idilične hišice Eco Resorta Velika Planina, medsebojno spoznavanje 18.00 Večerja pred sončnim zahodom
19.00 Predstavitev organizatork, celotnega čarobnega vikenda Čarobnice, predstavitev vseh
20.00 Predavanje I: - predstavitev joge za ženske in kratek uvod v jogo: osnove, zakaj joga, kaj z njo dosežemo, posebne vaje za ženske (medenično dno, krepitev maternice, hrbtenica,...), dihalne in sprostitvene tehnike, ogrevanje, asane za začetnike. Zaključimo z asano za dober spanec

SOBOTA, 06.10.2018

8.00 Jutranja joga
9.00 Zdrav in okusen zajtrk
10.00-12.30 Predavanje II: - Ustvarjalna energija/kako se odpreti ženski ustvarjalni energiji - Lucija Maleš – Lumina - Meditacija AKTIVACIJA USTVARJALNE ČUSTVENE ŽENSKE ENERGIJE
13.00 – 14.00 Prosto ali po želji kosilo (cena kosila je 15€)
14.00 – 15.00 Prosto za počitek in kavo, čaj
15.00 – 17.00 Predavanje III: - Odpiranje srca – vaja in meditacija - Lucija Maleš – Lumina - Intervju – Odkrij žensko v sebi: Mirjam Kepic in Irena Hribar, vodi: Lucija Maleš Lumina/spoznajte osebni life coaching in mastermind v živo in v praksi
17.30 Izlet na izvir Kamniške Bistrice in meditacijska vaja na izviru
19.00 Joga
20.00 Večerja in po njej sproščeno druženje + praktični napotki, kdaj lahko izkoristite čas za delo na sebi in kje, kako prakticirati novo znanje

NEDELJA, 07.10.2018

8.00 Jutranja joga
9.00 zajtrk
10.00 – 12.30 Predavanje IV: - Ženska intuicija – Lucija Maleš Lumina - Meditacija 12.30 Povzetek dogajanja in celotnega vikenda, pogovor o željah in dejanskem znanju 13.00 Slovo staremu življenju in pozdrav novemu JAZU
13.00 kosilo (po želji)

KAKO NAJ PA VEM, ALI JE TO TISTO PRAVO ZAME? KAKO NAJ VEM, DA IMAM PREMALO ŽENSKE ENERGIJE? ZAKAJ SE VSESKOZI POČUTIM IZGUBLJENO, KOT BI MI NEKAJ MANJKALO?

Praktično smo bile vse ženske vzgojene v moško energijo. Ni se cenila ženska intuicija, odprto srce, nežnost, počasnost, labilnost, odločanje s srcem, sprejemanje,...in zdaj smo, kjer smo. Da boste resnično vedele, da morda vaša osebnost ni najbolj v ravnovesju ( v obeh spoloh se namreč prelivata tako ženska kot tudi moška energije in je dobro, da sta uravnovešeni; idealno razmerje uspešne ženske proti moški energiji je namreč 70:30 do 60:40. Trenutno je povprečno stanje energij pri ženskah ravno obratno.

Zakaj obe energiji? Ženska s tipično žensko energijo bi težko uspela v poslu, saj ni zmožna sprejemati jasnih odločitev in gre težko od vizije do cilja, zato potrebuje moško energijo v sebi, da jo vodi skozi to. Pa vendar je dovolj, da ima prava ženska, ki je hkrati tudi uspešna v poslu, razmerje, ki ga omenjamo zgoraj. Še vedno ne veste, »kje ste ve osebno«?

Če imate katerekoli spodnje znake, pomeni, da vam primanjkuje ženske energije:

 • hormonsko neravnovesje
 • hudo boleče in neredne menstruacije
 • policistični jajčniki, neplodnost
 • upiranje vsemu, kar je "žensko"
 • suhost oziroma osušenost ženskih razmnoževalno - spolnih organov, frigidnost
 • zatrta ustvarjalna energija - hitenje skozi življenje, ne da bi opazila lepoto okrog sebe
 • delovanje z jezo, napetostjo, strahom
 • skrivanje svojega pravega glasu, svoje prave podobe
 • ženska brez notranjega žara, brez prave energije
 • vodenje z moško roko, s trdo energijo
 • neprivlačnost - nezmožnost povezati se s pravimi moškimi, oziroma v moškem prebuditi prvinsko ljubezen (velik razlog, zakaj so ženske v tem obdobju samske in to niso po svoji lastni volji, drugi razlog je ranjenost in nezmožnost celjenja ran)

ČE STE SE NAŠLE V NAŠTETEM, PRIDITE. PREBUDITE SE IN PONOVNO BOSTE ZAŽIVELE, SAJ BO SPREMEMBA VIDNA TAKOJ! POSTANI ČAROBNICA IN SE NAM PRIDRUŽI. PRIJAVE NA carobnica@acceptus.si.

Pa dajmo še malo o jogi.

Zakaj je joga dobra zate? Kaj je somatika in zakaj je dihanje tako pomembno? Kako zagotoviti pravilno držo in s tem manj težav?

Vadba joge nam omogoča večjo notranja jasnost in osredotočenost, to pa je temelj dobrega življenja. Joga spodbuja večjo čuječnost in povezavo s samim seboj. Joga je zavestna uporaba samega sebe, nauči nas življenjske odločitve sprejemati z umom in srcem. Joga je vse to in še mnogo več. Spoznale bomo, kako si z jogo lahko izboljšamo kvaliteto življenja, a za to ne potrebujemo ure časa na dan, ki ga nimamo. Dihanje vedno izraža naše trenutno čustveno in mentalno stanje.

Kadar smo v stresu, je naše dihanje hitro in plitko kar slabo vpliva na naše zdravstveno stanje. Naučile se bomo optimalnega dihanja in sproščanja ter ozavestile, kako krepiti in razgibati telo. Delale bomo dihalne vaje za uravnotežen živčni sistem in se sproščale v položaju za konstruktivni počitek. Naučile se bomo, kako krepiti in zavestno kontrolirati mišice MEDENIČNEGA DNA in kako preprečiti ( zelo pomembno za ženske) inkontinenco (nehoteno uhajanje urina) in prolaps (spust) notranjih organov medenice (mehur, maternica). Sledile bodo vaje za maternico. Zdravi smo toliko, kolikor je zdrava, prožna in vitalna naša hrbtenica, zato bomo hrbtenici namenili posebno pozornost. Krepile bomo najglobje mišice vzdolž hrbtenice. Naučile se bomo optimalnega sedenja in boljše drže telesa. Skozi izkušnjo, gib in dotik bomo spoznale, kaj je somatika in kako spodbuja raziskovanje telesne inteligence. Somatika namreč uči, kako se zavestno in s čim manj napetosti gibati in živeti bolj lahkotno v svojem telesu. Na splošno vse asane povečajo gibljivost in vzdržljivost telesa, najpomembnejše pa je, da sprostijo telo. Pomembno: Vaje bodo preproste, vendar izjemno učinkovite.

Ja, vse to za zgolj 333€. Čarobna številka, kajne? A samo za 20 izbrank. Pohitite, da boste tudi vi med njimi!

KDO PA SMO ČAROBNICE?

LUCIJA MALEŠ – LUMINA: Svoje življenje je posvetila pomoči posameznikom, ki si želijo izboljšati svoje življenje in želijo izživeti svoj potencial. S pomočjo energijskih terapij, life coachinga in daru prepoznavanja prave osebnosti pod trdo lupino, ki si jo človek nadane zaradi različnih izkušenj življenja, zna ljudem približati njihovo pravo naravo, hkrati pa jim pomaga premagovati izzive, ki jih spremljajo na poti – od želj – do izpolnitve sanj in osebnega zadovoljstva. Je Life coach, mentorica in svetovalka na osebnem in poslovnem področju. Kot coach in predavateljica sodeluje z različnimi podjetji, ki delujejo na področju dviga kakovosti življenja. Med drugimi tudi z Elite matchmaking agencijo Aglaia in Sevillo, centrom za dobro počutje,.. V lastni režiji že peto let organizira različne delavnice, srečanja in masterminde na temo celostne osebnostne in duhovne rasti. Na svojih in gostujočih dogodkih publiki predstavi načine kako izboljšati kakovost svojega življenja ter živeti najboljšo možno verzijo sebe. Ponudi jim različne tehnike in drobne trike, ki jim izboljšajo vsak dan na različnih področjih življenja. Ter na podlagi različnih primerov podkrepi s primeri iz življenja. Njena misija je, da vzpodbudi posameznike, da se spoznajo in spremenijo miselnost, s tem pa kakovost svojega življenja na vseh področjih. Je lasnica blagovne znamke Lumina, več na www.portallumina.si.

NEVA DERNULOVEC: Neva je poročena in mati odrasle hčerke in sina. V mesecu novembru bosta z možem dobila tudi prvega vnučka, česar se oba zelo, zelo veselita. Zelo je ponosna in srečna, da jima je z možem uspelo vzgojiti dva čudovita samostojna in delovna otroka s pravimi vrednotami. Kljub izjemni sreči, da ima čudovite otroke in družino, pa jo je življenje vodilo skozi velike izkušnje, jo klesalo in pililo. Vseskozi jo je spremljal nek čuden občutek, da ji nekaj manjka v življenju, oglašala se je neka praznina, iskala je samo sebe in tako začela hoditi na razne delavnice, da bi nahranila svojo dušo in naredila nekaj tudi zase. Vzljubila je jogo in delavnice " Postavitev družine", ki so jo zelo osrečevalo. Svoje bogato znanje je zdaj pripravljena deliti tudi vsem Čarobnicam, z veliko željo, da se tudi sama še veliko nauči od drugih. Šolanje joga inštruktorice je zelo uspešno zaključila pri znanem učitelju Joge, Blažu Bertonclju.

IRENA HRIBAR: Irena je mati samohranilka dveh odraslih sinov, ki sta njen ponos in veselje. Po ločitvi se svet v trenutku postavi na glavo in najti je morala nove resnice, nove cilje, predvsem pa novo moč, da je svoj mali svet ponovno zgradila na trdih temeljih. Takrat je presenečeno ugotovila, da v sebi skriva še neodkrite svetove, ki si jih želi spoznati, raziskati in razširiti. Odkrila je svojo povezanost z naravo in vesoljem in v tem našla novo moč, da si odpusti, se smeji, živi in potuje v neznano. Zato se veseli druženja s Čarobnicami, ker bo tako lahko delila svoje življenjske izkušnje in se učila od vaših. Komaj čaka zgodbe o neverjetni energiji in moči, ki jo ženske skrivamo v sebi, sklepanj novih prijateljstev in novih znanj.

MIRJAM KEPIC: Srečno poročena že celih 20 let in z bogatimi izkušnjami v medijskem svetu ter na poslovnih področjih, stopa na novo pot. Na čarobno pot. Spomladi je postala tudi Delta Life Coach, kar je zanjo povsem nekaj novega. Nad to čarobno pot jo je navdušila Čarobnica, knjiga Adriana P. Kezeleta, ki v izjemni zgodbi opisuje vse vidike ženske energije. Pripoved, ki jo je fascinirala. Od nekje se je v njene misli »pripeljala« ideja, da si želi narediti nekaj za ženske, za vse nas, ki tako pogosto pozabimo nase. Zakaj ne bi bile ČAROBNE vsak dan znova, najprej zase in nato še za vse »naše«? Sama skrbi za osebno rast zadnjih 13 let, odkar je izvedela, da ima njena prvorojenka avtoimuno bolezen. Resnično težko se je bilo soočiti s tem, zdaj pa včasih pomisli, da se je morda to zgodilo prav zaradi nje in osebne rasti, ki jo je s tem dobila. A ob tem je vseeno morala poskrbeti za celo družino, ima namreč še eno hčerko. Seveda so bili vzponi in padci, ali pa, bolje rečeno, izzivi. Ki so ji dali izjemna znanja in izkušnje. Z veseljem jih bo delila s Čarobnicami! Veliko se ukvarja tudi z dobrodelnim delovanjem, ima svojo Fundacijo, ki skrbi za socialno šibke otroke, je botra. Komaj čaka, da se čarobni vikend in ostali čarobni dogodki začnejo.

Slovenia Eco resortJoga bo prilagojena samo nam, ženskamPostani Čarobnica tudi ti!

Prijavi se na Vikend čarobnic! Poišči pravo žensko energijo in intuicijo v sebi. Prijave na: carobnica@acceptus.si

Bi šli na izlet, pa nimate ideje? Prijavite se na enovice!