VAŠ popotniški blog: Črna gora

Družina Strehar iz Domžal si je privoščila 14-dnevni oddih v Črni gori! Za Budvo imajo le 3 besede - raj na zemlji.ツ Obiskali so ogromno prelepih plaž, ki ti preprosto vzamejo dih - več pa preverite sami, saj so nam poslali čudovite fotografije.

"Naša družina je zelo aktivna, zato na počitnice vedno odhajamo v lastni režiji. Tokrat je na vrsto prišla Črna gora, natančneje Budva. Potovali smo z avtom in dvema najstnikoma, starima 14 ter 16 let. Pot nas je zanesla čez Bosno in Hercegovino, kjer smo si "spotoma" ogledali še Banja Luko in Jajce.

Budva je idealno mesto za preživljanje počitnic.

Družina Strehar počitnikovanje v Črni gori vsem zelo priporočaDružina Strehar počitnikovanje v Črni gori vsem zelo priporoča

Neskončno število prelepih plaž, ki te resnično navdušijo, tako osvežujočega morja nismo imeli še nikjer. Domačini so nam zaupali, da se voda ne segreje niti pri najvišjih temperaturah, vseskozi so namreč prisotni tokovi. Ljudje so zelo prijazni, ustrežljivi in dejansko nismo začutili "Črnogorske ležernosti in počasnosti". Na plaži ti prijazno ponujajo pečeno koruzo, razne sladice in ravno prav osvežujoče sadje - pravi luksuz.

Hitro kliknite in si oglejte naše najugodnejše ponudbe za Črno goro!

Cene v Črni gori so zelo zmerne, saj je za 30% ceneje kot pri nas ali na Hrvaškem. Zelo dobro je poskrbljeno tudi za otroško animacijo, na voljo je namizni tenis, košarka, odbojka ali pa otroci lahko uživajo na raznih toboganih in "plavajočih" igralih na morju. Za tiste najbolj pogumne pa je na voljo zabava z motornimi čolni, skuterji, srfi in supi.

Počitnikovanje v Črni gori vsem zelo priporočamo, idealen mesec za obisk je julij - zagotavljamo, da vam ne bo žal, naša družina se bo zagotovo še vrnila!"

Črna gora - raj na zemlji ツČrna gora - raj na zemlji ツ

Bi šli na izlet, pa nimate ideje? Prijavite se na enovice!